Aflevering Mineralenscheider t.b.v. reducering stikstofuitstoot

Aflevering Mineralenscheider t.b.v. reducering stikstofuitstoot
3 February 2020 askove

Askové heeft weer een mooi project tot een succesvolle afronding gebracht. Voor het Jumpstart project met Friesland Campina is weer een mineralenscheider afgeleverd, nu bij melkveehouderij Wientjes in Oploo. Deze gaat in combinatie met een vergister ervoor zorgen dat de stikstofuitstoot bij deze melkveehouderij fors gereduceerd wordt. Zo draagt Askové met zijn innovatieve technische oplossingen bij aan het verminderen van de stikstofuitstoot met een bewezen goed werkende installatie voor het verminderen van de stikstofuitstoot op melkveehouderijen.

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*