Gezocht: aankomend Procestechnoloog

Gezocht: aankomend Procestechnoloog
7 november 2017 askove

Vacature:
Hands-on Technisch-Operationeel Procestechnoloog


Functieomschrijving
Als Technisch-Operationeel Procestechnoloog ben je bezig met optimalisatie en vernieuwing van de door Askové gehanteerde werkwijzen bij geur- en emissiebehandeling in de breedste zin, zowel bij behandeling van gassen als vloeistoffen. Deze werkzaamheden voer je grotendeels zelfstandig uit. Focus zal in eerste instantie liggen op het gebruik en optimalisatie van het door Askové in eigen beheer ontwikkelde ‘air pollution control lab’, een geavanceerde testwasser die op klantlocatie wordt geplaatst voor het doen van proeven. Tevens betekent dit gedetailleerde berekeningen maken van de omvang/volume van de beoogde installaties (scrubber/wasser), inclusief de benodigde luchtdoorstroming, meetsensoren en uiteraard de benodigde chemische media.

Een inbreng wordt verwacht in discussies over de tactisch/strategische richting waarin Askové zich in de nabije toekomst gaat begeven aan de hand van de daarbij behorende technieken op het gebied van chemische en biologische procestechnologie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de kerncompetenties van Askové, zijnde kennis en vaardigheden van kunststofbewerking en het ontwerpen en bouwen van turn-key installaties vanuit thermoplastische kunststoffen voor de behandeling van vloeistoffen en emissies.

Onderdeel van de functie is het (deels) opstellen en uitwerken van offertes met relevante procestechnologische inbreng en gesprekken met klanten, zowel tijdens het offerte proces als tijdens de mogelijke uitvoering van de opdracht.

 

Functie-eisen

Gewenst

 • HBO-niveau, richting chemische procestechnologie of vergelijkbaar
 • Affiniteit met (computer)systemen
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van MS Office, Excel, Word
 • Ervaring met en kennis van procestechnische installaties wordt als voordeel aangemerkt
 • Je woont bij voorkeur in de regio Noordoost-Brabant

Competenties

 • Zelfstandig en hands-on
 • Nieuwsgierig en zelflerend
 • Teamworker en flexibel
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Klantgericht/relatiegericht

 

Bedrijfsprofiel

Askové ontwerpt, fabriceert en installeert technisch hoogwaardige apparatuur van kunststof op klantspecificatie, zoals gaswasinstallaties, kunststof opslagtanks en doseerinstallaties, leidingsystemen en speciale componenten. Ook doet het bedrijf de montage, service en het onderhoud hiervan. Bij Askové ligt de nadruk op het oplossen van probleemstellingen van klanten: zowel mechanisch als besturingstechnisch als procestechnologisch. Van concept tot realisatie.

 

Download hier de vacature als PDF: Profiel aankomend Procestechnoloog