Werken bij Askové

Vacatures

Kom ons team versterken in Schijndel. Met meer dan 50 jaar ervaring is Askové een prominente ontwerper en bouwer van kunststof apparaten en turn-key procesinstallaties. De kern ligt in de toepassing van thermoplastische kunststoffen.

Wil jij bij ons komen werken?
Solliciteer dan door een motivatie en CV te sturen naar askove@askove.com

Voorman Montageploeg

Kunststof installaties

Als Voorman Montageploeg is je primaire verantwoordelijkheid het aansturen van montageploegen die voor Askové/AZ de in de eigen fabriek gebouwde installaties bij de eindklant gaat installeren, bijbehorende installatiecomponenten plaatst en aansluit, verbindende leidingsystemen plaatst en uiteindelijk de installatie bedrijfsklaar oplevert. Deze werkzaamheden voer je zelfstandig uit in samenwerking met de projectleider.
Van belang is dat je ervaring hebt met het aansturen van montageploegen en met technische installatieprojecten. Je stuurt montageploegen aan en zet ze efficiënt aan het werk en je geeft als meewerkend voorman het goede voorbeeld.
Je bent met de projectleider de liaison tussen de klant en Askové/AZ op de klantlocatie. Je zorgt voor de benodigde afstemming met de klant en andere onderaannemers. Je stelt zeker dat activiteiten uitgevoerd worden volgens planning en binnen de daarvoor beschikbaar gestelde uren. Je zorgt voor de juiste kwaliteit van de werkzaamheden en het eindproduct, en voor het naleven van de geldende richtlijnen, procedures en instructies.

Service- / Onderhoudsmonteur

Als Service-/onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende service-, onderhouds- en montage werkzaamheden voor Askové op klantlocatie. Deze werkzaamheden voer je zelf uit en/of in teamverband. Ook planning en administratieve afhandeling van de werkopdrachten voer je grotendeels zelf uit. Je draagt bij aan een prettige werkrelatie met de klant

 

Leerling Kunststof Bewerker

Assembleren van kunststof apparaten- en leidingonderdelen.
Boor-, zaag-, stuik- en kunststoflaswerkzaamheden en overige voorkomende werkzaamheden. Je voert de werkzaamheden uit onder leiding van een ervaren kunststofbewerker.

Calculator Werkvoorbereider Tekenaar

Als Calculator Werkvoorbereider Tekenaar calculeer je offertes en draag je zorg voor een goede voorbereiding voor productie- en montagewerkzaamheden. Je onderhoudt contacten met leveranciers op technisch gebied en je hebt altijd de actuele prijzen van onderdelen tot je beschikking. Je bent verantwoordelijk voor de juiste en actuele prijzen in de systemen.

Hands-on Technisch-Operationeel Procestechnoloog

Als Technisch-Operationeel Procestechnoloog optimaliseer en vernieuw je de door Askové gehanteerde werkwijzen bij geur- en emissiebehandeling in de breedste zin, zowel bij behandeling van gassen als vloeistoffen. Deze werkzaamheden voer je grotendeels zelfstandig uit. Focus zal in eerste instantie liggen op het gebruik van het door Askové in eigen beheer ontwikkelde ‘air pollution control lab’, een geavanceerde testwasser die op klantlocatie wordt geplaatst voor het doen van proeven. Tevens betekent dit gedetailleerde berekeningen maken van de omvang/volume van de beoogde installaties (scrubber/wasser), inclusief de benodigde luchtdoorstroming, meetsensoren en uiteraard de benodigde chemische media.

Een inbreng wordt verwacht in discussies over de tactisch/strategische richting waarin Askové zich in de nabije toekomst gaat begeven aan de hand van de daarbij behorende technieken op het gebied van chemische en biologische procestechnologie.

De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit de kerncompetenties van Askové, zijnde kennis en vaardigheden van kunststofbewerking en het ontwerpen en bouwen van turn-key installaties vanuit thermoplastische kunststoffen voor de behandeling van vloeistoffen en emissies.

Onderdeel van de functie is het (deels) opstellen en uitwerken van offertes met relevante procestechnologische inbreng en gesprekken met klanten, zowel tijdens het offerte proces als tijdens de mogelijke uitvoering van de opdracht.