Lavafilters

Lavafilters

Lavafilters

  • Turn-key procesinstallaties
  • Maatwerk oplossingen
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Voor de geurbehandeling van stankoverlast of schadelijke dampen met behulp van lavafilters bent u bij Askové aan het juiste adres. Als professioneel producent van kunststof apparaten en turn-key procesinstallaties helpen wij u graag aan de juiste installaties voor het bereiken van een optimaal verwijderingsrendement. Daarbij produceren wij de installaties, zoals lavafilters, graag voor u, maar kunnen wij u ook helpen bij de levering en montage van de installaties. Een totaaloplossing: dát is waarom u kiest voor Askové!

Lavafilters op maat vervaardigd

De behandeling van geur, bijvoorbeeld stankoverlast of schadelijke dampen, is een ingewikkeld proces. Daarvoor heeft u de juiste installaties nodig. Het ontwerpen en bouwen van die installaties vergt kennis en inzicht van geur én het verwijderen van deze geuren uit de luchtstroom. Bij Askové beschikken we over voldoende kennis, kunde en ervaring om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zo bieden we iedere klant een specifieke oplossing die compleet aansluit bij uw wensen, eisen en toepassingen. Blijkt het gebruik van lavafilters het beste te zijn? Dan vervaardigen wij graag lavafilters op maat voor uw bedrijf of organisatie.

De uitgebreide service van Askové
Natuurlijk bouwen wij niet alleen de gewenste apparaten of installaties voor u. Onder onze uitgebreide service valt ook het onderhoud en de montage. Wilt u lavafilters installeren? Dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk in gebruik kunnen worden genomen. Heeft u vragen? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0)413 34 64 00. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw specifieke situatie met u.